Obnoviť stránku

Recenzie Solight 1D13

Zaujímajú vás názory a recenzie na Solight 1D13? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Solight 1D13. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Solight 1D13 aj vy.
Solight 1D13 - Príslušenstvo
Solight 1D13
Predaj skončil
Michal, Pusté Úľanyflag
Hodnotené 29. 6. 2017, variant Solight 1D13
Overený nákup
zatial pouzivam z tejto sady len PIR detektor a funguje ako ma
nebral by som do uvahy tu veticku od ALZY ze rozbaleny/zanovny tovar je skontrolovany odbornikmi bla bla.... lebo tovar bol poskodeny ale dalo sa mi to zlepit a potreboval som to co najskor pouzit tak som to nereklamoval spat
zvlastny druh bateriek v okennom senzore typ CR2 3V dost tazko sa zhanaju
0 ×Nahlásiť
Viktor, Belžaflag
Hodnotené 28. 3. 2017, variant Solight 1D13
Overený nákup
Jednoduché párovanie s hlavnou jednotkou alarmu a diaľkovým ovládaním
Riadne hlasná siréna
Jednoduchá montáž
Na pohybovom senzore sa nedá nastaviť tichý alarm. Aj keď má hlavná jednotka nastavený tichý alarm, tak tento senzor po spustení poplachu pípa.
V balení som mal návod na párovanie okenných senzorov so zvyškom komponentov, kde sa písalo, že sa to má párovať s hlavnou jednotkou, ale nefungovalo mi to. Po hľadaní na internete som zistil, že okenné senzory sú iného typu a treba ich párovať s diaľkovým ovládačom, nie s hlavnou jednotkou. Inak to funguje dobre :)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02