Obnoviť stránku

Recenzie SIEMENS KI81RAD30

Zaujímajú vás názory a recenzie na SIEMENS KI81RAD30? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SIEMENS KI81RAD30. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SIEMENS KI81RAD30 aj vy.
SIEMENS KI81RAD30 - Vstavaná chladnička
SIEMENS KI81RAD30
Predaj skončil
Jan, Zlatníky-Hodkoviceflag
Hodnotené 8. 8. 2020, variant SIEMENS KI81RAD30
Overený nákup
Prostorna, vestavena chladnicka s dvema vysuvnymi supliky a dvema vysuvnymi policemi, dve led svetla a moznosti zvolit si dve sily pritlaku, detem a lehcim lidem se pak otevira lepe
Narocnejsi na montaz, ale zkuseny odbornik ci tech. zdatna osoba to take dokaze. Pozor na montaz kuchynskeho dekoru, prichyty se daji lehce posunout dopredu, aby dekoracni dvirka vetsinou kuchyne, nebyla s korpusem v kontaktu. Pro dvojkridle dvere nutno vrtat do dveri, ale v navodu je vse pekne popsano, navod ma tipickou nemeckou kvalitu.
0 ×Nahlásiť
Jan, Zlatníky-Hodkoviceflag
Hodnotené 6. 8. 2020, variant SIEMENS KI81RAD30
Overený nákup
Monoklimaticka vestavna chladnicka vyborne kvality. Vyhodou jsou dva vysuvne supliky, dalsi vysuvne police a vyrazne vetsi prostor jak u kombinace.
Ultrarychla doprava Alza Expres.
Pozor na instalaci, chce to u toho premyslet a navod je opravdu precizni, tedy cist az do konce.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16