Obnoviť stránku

Recenzie SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm

Zaujímajú vás názory a recenzie na SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm aj vy.
SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm - TV stolík
SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm
Predaj skončil
Jaroslav, Ľuboticeflag
Hodnotené 10. 3. 2024, variant SHUMEE s osvetlením LED biely s vysokým leskom 135 × 39 × 30 cm
Overený nákup
Už pri otvorení a vybratí prvých dielov z krabice som ostal zaskočený. Rohy políc a jednotlivých dielov TV stolíka boli poobíjané. Dal som tomu šancu a poskladal som výrobok. Vrchná doska sa skladá z troch častí, čo na fotografiách nie je dostatočné vidno. Medzi jednotlivými dielami stolíka sú nepekné špáry, ktoré ničia celkovú vizualizáciu výrobku. Skrutky nemajú žiadne krytky a je ich vidno (opäť, na obrázku skrutky vôbec nevidno). Fotky výrobku sú len akási počítačová vizualizácia a nezhodujú sa s realitou. Myslím, že výrobca daný TV stolík nemal nikdy fyzický poskladaný, lebo čosi tak odporné, by nikdy nevypustil na trh. Sklenené poličky sú položené na kovových kolíkoch, na ktorých sú navlečené gumené "chrániče" voči poškrabaniu. Už pri najmenšej manipulácii so sklenenými poličkami (utretie prachu a pod.) sa gumené chrániče stiahnu a veľmi ľahko stratia, čo ma opäť usvedčuje v tom, že výrobca nemá ani páru, čo za nekvalitný výrobok vypustil na svet. A podsvietenie sklenených políčok bola asi najväčšia komédia. Opäť (prekvapivo) to nedrží. Zo zadnej strany sklenej poličky som prichytil podsvietenie. Zasunul som poličku k stene a okamžite sa to odpojilo a spadlo na zem za TV. Odsunul som stolík, opäť prichytil podsvietenie, zasunul a opäť to spadlo. To už bol moment, kedy som sa viac smial ako plakal nad daným výrobkom, Jediné + je, že Alza mi bez väčších problémov vrátila peniaze a výrobok odo mňa zobrala späť, aj keď už bol v poskladanom stave. Ak by sa tak nestalo, už by bol dávno na smetisku. Odporučím Alze stiahnuť daný výrobok z predaja, ak nechce mať ešte viac reklamácii, pretože toto by si doma nechal len človek, čo nemá rád svoj domov. NEDOPORUČUJEM!!!
odstúpenie od zmluvy, aj keď bol už výrobok poskladaný
Príšerná (odporná) kvalita
Obrázky sa nezhodujú s realitou
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11