Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie SHELLY-UNI

Zaujímajú vás názory a recenzie na SHELLY-UNI? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SHELLY-UNI. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SHELLY-UNI aj vy.
SHELLY-UNI - Spínač
SHELLY-UNI
Predaj skončil
Michal, Banská Bystricaflag
Hodnotené 13. 3. 2024, variant SHELLY-UNI
Overený nákup
S touto vecičkou som úspešne hackol domový telefón DT93 v paneláku. Teraz viem na diaľku (alebo automaticky) otvoriť vchodové dvere, aj dostanem signál keď niekto zvoní. Bonus je snímanie nevyužitého tlačítka A na telefóne, ktoré môže získať novú funkciu.
malé
úsporné
plno funkcií
škoda že nejde na 220v, musel som mu dokúpiť 1,2w 12v adaptér
0 ×Nahlásiť
Miloslav, Praha 4flag
Hodnotené 3. 5. 2022, variant SHELLY-UNI
Overený nákup
Brouzdal jsem po něčem s podobnou funkcí na mnoha (i zahraničních) webech, nakonec jsem našel na Alza. Dle jména výrobku jsem ale pak už nehledal. Teoreticky výborné, v praxi jsem ještě neměl čas vyzkoušet.
Nevím o žádných.
0 ×Nahlásiť
Jozef, Hrnčiarovce nad Parnouflag
Hodnotené 16. 2. 2022, variant SHELLY-UNI
Overený nákup
Funguje, ako má
Pozor na prístupové heslo do siete, ak zadáte zlé, zariadenie sa nepripojí a vy nevidíte prečo
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03