Obnoviť stránku

Seventh Generation All in 1 Free&Clear Eko tablety do umývačky 24 ks

5 3 hodnotení

Seventh Generation All in 1 Free&Clear Eko tablety do umývačky 24 ks

Ak ste ohľaduplní k prírode a myslíte aj na životné prostredie, potom určite siahnete po ekologických čistiacich a umývacích prostriedkoch Seventh Generation. Tablety do umývačky Free & Clear obsahujú 85 % zložiek rastlinného a minerálneho pôvodu a využívajú tak unikátne spojenie rastlín s minerálmi. Vďaka tomu sú biologicky ľahko rozložiteľné a nezaťažujú prírodu. Navyše neobsahujú žiadne syntetické vône, farbivá ani chlór. Tablety do umývačky Free & Clear All-in-One bez parfumácie majú certifikáty Leaping Bunny a EU Ecolabel. Obal je vyrobený zo 100 % recyklovaného papierového vlákna a je 100 % recyklovateľný.

Kľúčové vlastnosti Seventh Generation Free & Clear tabliet do umývačky

  • Tablety do umývačky Free & Clear All-in-One sú biologicky ľahko rozložiteľné
  • Obsahujú 85 % zložiek rastlinného a minerálneho pôvodu
  • Neobsahujú farbivá, syntetické vône ani chlór
  • Seventh Generation Free & Clear tablety do umývačky nie sú testované na zvieratách
  • Obal je vyrobený zo 100 % recyklovaného a 100 % recyklovateľného papiera
  • Tablety do umývačky Seventh Generation majú certifikáty EU Ecolabel a Leaping Bunny
  • Neobsahujú žiadne zložky živočíšneho pôvodu
  • Sú bez parfumácie

Seventh Generation myslí na prírodu

Tablety do umývačky Free & Clear All-in-One značky Seventh Generation spĺňajú všetky prísne kritériá z hľadiska ekológie a majú preto európsky ekologický certifikát EU Ecolabel. Zároveň nie sú testované na zvieratách a pri ich výrobe ani žiadne zvieratá netrpeli, čo potvrdzuje aj certifikát Leaping Bunny. Tablety do umývačky Free & Clear neobsahujú žiadne zložky živočíšneho pôvodu a sú teda vhodné aj pre vegánov.

Zloženie:
5 % alebo viac, ale menej ako 15 %: bieliace činidlá na báze kyslíka, menej ako 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy, Sodium citrate, Sodium carbonate, Sodium citrate, Sodium carbonate, Sodium percarbonate, Fatty alcohol alkoxylate, Tetraacetylethylendiamine, Sodium polyaspartate, Sodium bicarbonate, Sodium sulfate, Bentonite, Sorbitol, Disodium disilicate, Sodium, Trisodium dicarboxymethyl alaninate, Glycerin, Brassica napus (rape) seed oil, Tetrasodium iminodisuccinate, Protease, Amylase, Polyvinyl alcohol

Upozornenie:
Skladujte mimo dosahu detí.


Zloženie

5%-15% bieliace činidlá na báze kyslíka, <5% neiónové povrchovo aktívne látky, Enzýmy, Sodium citrate, Sodium carbonate, Sodium percarbonate, Fatty alcohol, Alkoxylát, Tetraacetylétyléndiamín, Sodium polyaspartate, Sodium bicarbonate, Sodium sulfate, Bentonite, Sorbitol, Disodium disilicate, Sodium, Trisodium dicarboxymetyl alaninate, Glycerín, Brassica napus (rape) seed oil, Tetrasodium iminodisuccinate, Protease, amyláza, Polyvinyl alcohol

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 24 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  PPR573
Produktové číslo:  8717163711125

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14