Obnoviť stránku

Recenzie SENA 30K + WiFi dokovacia stanica

Zaujímajú vás názory a recenzie na SENA 30K + WiFi dokovacia stanica? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s SENA 30K + WiFi dokovacia stanica. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na SENA 30K + WiFi dokovacia stanica aj vy.
SENA 30K + WiFi dokovacia stanica - Intercom
SENA 30K + WiFi dokovacia stanica
Predaj skončil
Jozef, Bratislavaflag
Hodnotené 9. 5. 2019, variant SENA 30K + WiFi dokovacia stanica
Overený nákup
Veľmi čistý zvuk, spája veľa účastníkov, dobrá výdrž batérie, jednoduchá obsluha v rukaviciach, wifi modul schopný urobiť update firmware pri nabíjaní.
cena, spôsob montáže hlavného modulu: výrobcom navrhnuté uchytenie (síce dobré, ale nepraktické) sa nedá použiť na prilbách so širším okrajom takže je nutné celý modul zvonku nalepiť (čo zase výrobca neodporúča). Bolo by vhodné doplniť úchyt o alternatívny úchyt schopný obopnúť aj širší okraj prilby.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02