Obnoviť stránku

Recenzie Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej

Zaujímajú vás názory a recenzie na Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej aj vy.
Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej - Ochranná fólia
Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej
Predaj skončil
Šárka, Kolínflag
Hodnotené 19. 2. 2022, variant Screenshield SAMSUNG T540 Galaxy Tab Active Pro na displej
Overený nákup
Pravděpodobně vadný kus, folie nebyla vyříznuta do potřebného tvaru, rovněž otvory na tlačítka nebyla vyříznuta. Byla přítomna jen slaboulinká povrchová linie, která neumožnila oddělení folie v patřičném tvaru. Zkušenost je tedy nedobrá a zanadávala jsem si jako dlaždic.
Folie sama o sobě kvalitní, materiál zajistí potřebnou ochranu displeje aniž by došlo ke snížení ovladatelnosti či kvality zobrazení.
Příslušenství pro snadnou aplikaci folie.
Folie nebyla dostatečně vyříznuta, respektive nebyla vyříznuta vůbec... U folie za 600 Kč je to dost podstatná vada. Neměla jsem chuť folii reklamovat, tak jsem ji do požadovaného tvaru vyřízla.
Takové udělej si sám... Docela výsměch za tu nemalou cenu.
Doporučuji tedy folii zkontrolovat hned při převzetí a případně obratem reklamovat.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09