Obnoviť stránku

Recenzie Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo aj vy.
Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo - Ochranná fólia
Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo
Predaj skončil
Jiří, Orlová 4flag
Hodnotené 30. 6. 2022, variant Screenshield SAMSUNG Galaxy S20 Ultra na celé telo
Overený nákup
Tvar displeje je předseknutý na větším obdélníku. Bohužel předseknutí není úplné (jen do 2/3 tloušťky) a tvar displeje nelze z obdélníku "vyloupnout" (vidíte tenkou čárku, ale tvar nejde z fólie oddělit). To je typické pro čínské výrobky, kdy po 4měsících výroby selhává kontrola kvality - špatně nastavený stroj / raznice seká jen zmetky - tipuji že problémy budou mít všichni z této výrobní šarže!
Nápad je dobrý...
...provedení děsivé!
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11