Obnoviť stránku

Recenzie Scheppach HMS 850

Zaujímajú vás názory a recenzie na Scheppach HMS 850? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Scheppach HMS 850. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Scheppach HMS 850 aj vy.
Scheppach HMS 850 - Preťahovačka
Scheppach HMS 850
Momentálne nedostupné
Michal, Dvorníky - Včeláreflag
Hodnotené 20. 1. 2024, variant Scheppach HMS 850
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Neveim veľmi posúdiť kvalitu stroja. Cca po 20-30 hodín práci nože sú total tupé. Ale hlavne kvoli tomu, lebo je to klasická nástrojová oceľ, žiadne extra tvrdé HSS. Chel by som vás ale na niečo upozorniť. Tento stroj nie he HMS 850, ale je to HMS 850 SE. Je to veľmi dôležité pri kúpe náhradných nožov. Kvôli tomuto som vyhodil 80€, lebo Alza neuvádza že je to SE, a predávajúci nožov zase neuvadzal, že dané nože do SE nie sú vhodné (Klasické ma 2 dier pre skrutky, SE ich má 4).
Za tu cenu pre začiatočník si myslím že dobrý.
To je skôr na Alzu produkt nie ke klasický HMS 850, ale HMS 850 Se
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17