Obnoviť stránku

SAMSUNG WW80T534DAW/S7 + SAMSUNG DV80T5220AW/S7

+ 20 rokov záruka na motor
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80T534DAW/S7 + SAMSUNG DV80T5220AW/S7

Set práčky so sušičkou Samsung WW80T534DAW/S7 + Samsung DV80T5220AW/S7

Vďaka setu práčky so sušičkou Samsung WW80T534DAW/S7 + Samsung DV80T5220AW/S7 získate počas krátkej chvíle dokonale čistú a suchú bielizeň. Práčka je vybavená inteligentným ovládaním AI Control, ktoré automaticky upravuje cykly a parametre prania presne podľa vašich preferencií. Aktívne bubliny uvoľňujú odolné nečistoty pre dokonalú čistotu a sviežosť. Pri používaní sušičky Samsung DV80T5220AW/S7 oceníte praktické senzory, ktoré sa postarajú o sušenie bez obáv z pokrčenia bielizne, a tiež veľmi úsporná prevádzka. S rýchlym programom môžete vysušiť až 1 kilogram bielizne len počas 35 minút a o precízne zachytenie prípadných nečistôt sa postará pokročilý filter 2 v 1.

Práčka Samsung WW80T534DAW/S7

Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WW80T534DAW/S7 a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Smart pranie pre smart domácnosť

Pomocou ultramodernej umelej inteligencie bude pranie v práčke Samsung WW80T534DAW/S7 hračkou. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie programov a režimov. Inteligentné ovládanie AI Control sa veľmi rýchlo naučí vaše návyky a upravuje podľa neho ideálne parametre a vhodné cykly prania. Pokročilé riešenie SmartThings vám potom ponúkne aj jednoduché riešenie problémov, informácie ohľadom cyklov či tipy a triky pre ešte lepšie pranie.

Perte s práčkou s predným plnením Samsung WW80T534DAW/S7 úsporne, ekologicky a účinne

Dopĺňanie nádržky na aviváž a prášok pred každým praním? U práčky s predným plnením Samsung WW80T534DAW/S7 to je minulosť. Využite sofistikovanú technológiu Auto Dispense, ktorá funguje ako dokonale vyvážený dávkovač ideálneho množstva pracieho prostriedku pre jednotlivé várky bielizne. Zásobovač práčky Samsung WW80T534DAW/S7 pojme až mesačnú dávku prostriedku, takže nemusíte nádržku zakaždým dopĺňať.

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderný set práčky a sušičky Samsung WW80T534DAW/S7 myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Tichá automatická práčka s 10-ročnou zárukou

Na automatickú práčku Samsung WW80T534DAW/S7 je spoľahnutie. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka Samsung WW80T534DAW/S7 sa tiež vyznačuje nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 10-ročnú záruku.

Ani najvytrvalejšie škvrny nemajú v práčke Samsung šancu

Make-up, tráva, víno alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WW80T534DAW/S7 vytiahli vždy voňavú a čistú bielizeň.

Sušička Samsung DV80T5220AW/S7

Pokročilé senzorické sušenie

O svoju bielizeň sa v sušičke Samsung DV80T5220AW/S7 naozaj báť nemusíte. Dbá na neho hneď trojica senzorov technológie OptimalDry, ktorá monitoruje vlhkosť bielizne a koriguje dobu sušenia pre tie najlepšie výsledky v najkratšom čase. Šetrí tak nielen energiu, ale aj samotné tkaniny, a zároveň vás upozorní, až príde čas na vyčistenie výmenníka tepla.

Sušička bielizne Samsung DV80T5220AW/S7 šetrí energiu

So sušičkou bielizne Samsung DV80T5220AW/S7 ušetríte nielen náklady za spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zabezpečuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.

Jednoduchá údržba sušičky prádla Samsung

Sušička prádla Samsung DV80T5220AW/S7 bude slúžiť vám, nie vy jej. Je vybavená pokročilým filtrom 2 v 1 s dvojvrstvovým sieťovým filtrom, takže filter výmenníka tepla nie je potrebný. A až bude potrebné filter či výmenník tepla vyčistiť, sušička Samsung DV80T5220AW sa vám pripomenie praktickými alarmami.

Sušička Samsung DV80T5220AW/S7 sa postará o perfektne suchú a nepokrčenú bielizeň

Zabudnite na otravné žehlenie - po vybratí oblečenia zo sušičky Samsung DV80T5220AW/S7 ho môžete bez problémov rovno uložiť do svojej šatníkovej skrine. Stačí využiť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá po ukončení sušenia otáča bubon v prerušovaných intervaloch tak, aby zabránila nežiaducim záhybom a pokrčeniu.

Veľmi rýchle sušenie

Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore? Pre sušičku Samsung DV80T5220AW/S7 žiadny problém - stačí ju vyprať a zvoliť program Dry 35', ktorý rýchlo a spoľahlivo vysuší až 1 kg bielizne počas neuveriteľných 35 minút.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Všeobecné funkcie inteligentný

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 63 dB
Spotreba energie 1,41 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Farba sušičky

Farba Biela

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Farba práčky

Farba Biela

Funkcie a výbava

Vlastnosti Inteligentný

Vlastnosti sušičky

Typ modelu Samostatne stojací model
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda B
Doba trvania (program ECO 40-60) 218 min (3,63 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom A
Vážená spotreba vody na cyklus 48 l

Vlastnosti práčky

Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 22
Maximálne otáčky pri odstreďovaní 1 400 ot./min

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Funkcie sušičky Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka, Ovládanie mobilom

Rozmery sušičky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 60 cm

Rozmery práčky

Výška 85 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 55 cm
Kód:  SAMSET29
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01