Obnoviť stránku

Recenzie Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals

Zaujímajú vás názory a recenzie na Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals aj vy.
Saitek  Pro Flight  Combat Rudder Pedals - Herný ovládač
Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals
Predaj skončil
Pavel, Uničovflag
Hodnotené 19. 5. 2015, variant Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals
Overený nákup
Po dlouhém srovnávání, jsem se rozhodl pro tento model, neboť byl více chválen a doporučován. Zatím jsem s pedály spokojen a fungují, jak mají (DCS, X-plane 10). Součástí balení je i suchý zip, s jehož pomocí je lze připevnit k podlaze, aby neujížděly. Asi nejlepší volba, pokud někdo nechce utrácet za MFG Crosswind apod.
Trochu se obávám, že časem se používáním ztratí přesnost.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03