Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care

Zaujímajú vás názory a recenzie na Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care aj vy.
Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care - Fén na vlasy
Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care
Predaj skončil
Lucie, Brušperkflag
Hodnotené 1. 11. 2020, variant Rowenta CV7465F0 Premium Care Pro Volume & Care
Overený nákup
Difuzér
Škála teplot a rychlostí (já momentálně využívám nejmenší teplotu i rychlost a stačí to i na mé husté kudrnaté vlasy)
Žádný pach
Krásný design
Lehký
Není příliš hlučný (není vyloženě tichounký, ale když mám zavřené dveře v koupelně, tak nevzbudí přítele, přestože má lehké spaní)
Funkce respekt (kterou nevyužívám, jelikož foukám ještě na nižší teplotu, ale ocěňuji)
Výkon
Dlouhá šňůra
Asi bych dala ovládání rychlosti/teploty dozadu na rukojeť. Jelikož používám jen difuzér a jedu techniku častého vypínání a zapínání, tak umístění není vyloženě pohodlné. (abych si nerozfoukala kudrliny, tak difuzérem dám vlasy k hlavě a až poté zapnu. Vypnu a přejdu na jiný pramen). Každopádně je to o zvyku a pokud foukáte klasicky, tak je to bezpředmětné.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09