Obnoviť stránku

ROCCAT Kanga Mini

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ROCCAT Kanga Mini

      

Herná podložka pod myš ROCCAT Kanga Mini čierna

Doprajte svojej hernej myši tú najlepšiu možnú podložku. ROCCAT Kanga Mini s protišmykovou základňou je presne tá, akú potrebuje mať každý hráč poruke. S rozmermi 265 × 210 × 2 mm sa nemusíte báť žiadneho zakopnutia. Udržuje myš v neustálom kontakte počas hernej akcie. Môžete sa tak sústrediť len na svoju hru.

ROCCAT Kanga Mini

Zvyšuje efektivitu hráča

Testovaním viac ako 80 typov myší sa dosiahla perfektná herná podložka, ktorá je prispôsobená každej situácii. Nemajte strach, že by vám myš ušla v tom najkritickejšom momente. Myš reaguje v okamihu na každý pohyb, aký s ňou po podložke urobíte. S hernou podložkou budete vždy o krok pred svojimi súpermi.

ROCCAT Kanga Mini

Jedinečné ovládanie myši ROCCAT Kanga Mini

Presné vyváženie osí XY dodá vašej hernej myši skvelý pohyb po optimalizovanom povrchu podložky. Vďaka hernej podložke myš ROCCAT Kanga Mini dokonale reaguje počas nanosekúnd na práve prebehnutú zmenu.

ROCCAT Kanga Mini

Nikdy neskĺzne

Pogumovaná podložka zaisťuje hráčovi výnimočnú priľnavosť k povrchu. Sklz po podložke tak nikdy nebol bezpečnejší. Nič vám nebude brániť v sústredení sa iba na svoj vlastný výkon.

ROCCAT Kanga Mini

Komfortný rozmer

Podložku s hrúbkou 2 mm na svojom hernom stole ani nezaznamenáte. Skvelý rozmer 265 × 210 umožňuje skutočne veľkú aktívnu plochu. Nestratíte kontakt s povrchom aj vďaka okraju, ktorý umožňuje plynulý prechod mimo podložku.

ROCCAT Kanga Mini

Kľúčové vlastnosti hernej podložky ROCCAT Kanga Mini

  • Herná podložka vyrobená z textilu a gumy
  • Pogumovaná protišmyková základňa
  • Skvelý herný rozmer 265 × 210 × 2 mm
  • Čierna farba

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,5 cm
Výška 21 cm
Hĺbka 0,2 cm
Hmotnosť 100 g

Farba

Farba Čierna

Určenie

Určenie Herná, Kancelárska

Vlastnosti

Materiál Textil, Guma
Ďalšie vlastnosti Protišmyková základňa
Kód:  MI601c4
Produktové číslo:  ROC-13-015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13