Obnoviť stránku

Recenzie Robot Botzees

Zaujímajú vás názory a recenzie na Robot Botzees? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Robot Botzees. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Robot Botzees aj vy.
Robot Botzees - Stavebnica
Robot Botzees
Predaj skončil
Pavlína, Stonařovflag
Hodnotené 25. 12. 2022, variant Robot Botzees
Overený nákup
skvělá hračka, spojení s telefonem funguje bez problémů, syn si s tím hned věděl rady, spojení technologie a stavění je super👌
v krabici není návod
"Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se, ohledně návodu vás kontaktují kolegové z péče o zákazníky napřímo"
0 ×Nahlásiť
Martin, Mělníkflag
Hodnotené 10. 12. 2022, variant Robot Botzees
Overený nákup
Nejslepší STEM produkt pro výuku předškolního dětí na trhu.
Propracovaný, kvalitní produkt.
Aplikace funguje skvěle i ovládání.
Nedokáží ovládat technická mača, ale děti od 4 let si s tím pořadí. Každý den s tím děti pracují ve školce bez problému.
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 13. 11. 2022, variant Robot Botzees
Overený nákup
Návody pro stavbu robota jsou pro děti velice přehledné
Vše funguje jak má
Vysoká výdrž baterie
Aplikace přehledná
0 ×Nahlásiť
Peter, Chorvátsky Grobflag
Hodnotené 29. 12. 2021, variant Robot Botzees
Overený nákup
Kvalitné LEGO a výborne vyriešené video návody pre deti
AR verzia je naozaj FUN!
Programovanie zaujme malé dieťa a je to naozaj zábavné. Hlavne AR verzia.
Robot môže fungovať aj ako hračka na diaľkové ovládanie
Programovanie je naozaj didakticky premyslené. Nie je to len tak prvý plán
Je tam hlasový senzor, zároveň sensor na detekciu prekážky, má množstvo srandovných zvukov a pohybov, čo deti naozaj zaujme.
Pozor AR verzia aplikácie nie je podporovaná každým zariadením. Dobre si to prekontrolujte či máte AR podporu.
Na niektorých zariadeniach kde je AR napriek tomu AR verzia nefunguje. Je to evidentne bug v ich aplikácii.
Je to len anglická verzia.
Vyzerá to akoby táto firma už tohto robota nepodporovala. Botzees AR má poslednú aktualizáciu z 2019 a evidentne nedokončená. Navyše momentálne ju stiahli z Google Play Store.
Reálne sa dá programovať iba v Botzees EDU čo nie je AR a je to výrazne menšia zábava ako AR. Marketingové videá sú iba s AR ale v skutočnosti AR si veľmi neužijete ak vôbec.
Je to uzatvorený systém, nemá to žiadnu komunitu, pretože reálne by bolo treba obsah pre deti aby mali zadania úloh čo majú robiť. Ale toto úplne absentuje. Asi je to komerčne neúspešná hračka a nie je vidieť podporu od tvorcov.
Botzees AR má 30 levelov a reálne vidieť, že ešte sú tam ďaľšie 3 ale tie sú zablokované. Zjavne je to nedokončená aplikácia.
Bez dodatočného obsahu pre riešenie problémov pre deti je toto zábavka na cca týždeň - dva a potom to už je hračka do skrine. Škoda lebo je to skutočne prepracovaný programovateľný robot pre deti.
A záverom, osobne si myslím, že toto nie je hračka pre dieťa, ktorého rodičia nie sú technicky zruční. Je nutné riešiť množstvo problémov s inštalovaním. Chce to IT talent.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16