Obnoviť stránku

Recenzie Riwall RRM 950 APP

Zaujímajú vás názory a recenzie na Riwall RRM 950 APP? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Riwall RRM 950 APP. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Riwall RRM 950 APP aj vy.
Riwall RRM 950 APP - Robotická kosačka
Riwall RRM 950 APP
Momentálne nedostupné
Firmaflag
Hodnotené 3. 5. 2023, variant Riwall RRM 950 APP
Overený nákup
kosacku som kupil osadil káble zakopal a žasol som nad tým že na okraji travnika ostava 10 cm pás na ručné dokašanie.... takže ak máte travnik ukončený dlazbou kľudne môžete kabel osadiť 20 cm od okraja a kosačka bude kosit celý travnik a nič neostane na ručné dokašanie.. celé som to prekopal a tetaz to maká k mojej spokojnosti... odporúčam najprv kabel len uložiť do trávy aby ste si mohli skontrolovať dráhu kosačky a až potom to zakopať... celkovo som spokojný za tie € dobrá muzika... dufam že bude dlho a spolahlivo makať
ticha
slušná aplikácia
dobrá cena a vybava voči konkurencii
dlhá doba kosenia na 1 nabitie
zlý navod v slovenčine
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18