Obnoviť stránku

Recenzie Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer

Zaujímajú vás názory a recenzie na Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer aj vy.
Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer - Zastrihávač
Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer
Momentálne nedostupné
Matěj, Praha 8 - Dolní Chabryflag
Hodnotené 4. 4. 2023, variant Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer
Overený nákup
Strojek nenabíjí baterii, provoz možný jen po připojení do sítě (abych byl přesný, po 2 hodinách nabíjení vydrží v chodu cca 30 sekund).
Na alza.cz reklamováno již dvakrát ze stejného důvodu, pokaždé si počkám cca 5-6 týdnů na “nový”, ovšem stejně vadný kus, zítra jdu na třetí pokus.
Snad více než vadný produkt mě rozčiluje přístup alza.cz, ve zkratce, v prosinci 2022 jsem dal 2250,- za holící strojek, od té doby nemám ani zpátky peníze, ani čím se holit, pouze jsem byl nucen absolvovat již 5x cestu do prodejny, zítra půjdu po šesté s třetím pokusem o reklamaci (psáno v dubnu 2023).
Škoda, že po deseti letech nákupů u alza.cz a utracených hrubým odhadem cca 300.000,- CZK se můj vztah s tímto obchodem končí kvůli takové “drobnosti”. Co už.
0 ×Nahlásiť
Tomáš, Praha 3flag
Hodnotené 2. 11. 2022, variant Remigton MB9100 Heritage Beard Trimmer
Overený nákup
Používám pouze na zastřihávání vousů a konečně strojek, co se dá používat! Nástavec-hřeben nepadá, používal jsem dříve Philips OneBlade a zastřihnout vousy na 3mm, to byl horor. Nemusím kupovat břity. Funguje i když se vybije baterie, mohu zapojit do sítě a dokončit holení. Rychlé nabíjení.
Není vodotěsný a nabíjecí konektor nemá krytku, ale to oželím.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07