Obnoviť stránku

Recenzie Razer BlackWidow Elite Orange Switch

Zaujímajú vás názory a recenzie na Razer BlackWidow Elite Orange Switch? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Razer BlackWidow Elite Orange Switch. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Razer BlackWidow Elite Orange Switch aj vy.
Razer BlackWidow Elite Orange Switch - Herná klávesnica
Razer BlackWidow Elite Orange Switch
Predaj skončil
Daniel, Dunajská Lužnáflag
Hodnotené 26. 3. 2020, variant Razer BlackWidow Elite Orange Switch
Overený nákup
som spokojný
orange switche su naozaj perfektne (niesu prilis hlasne ale zaroven ponuknu feedback)
kvalita vyhotovenia je perfektna
nastavenia osvetlenia je velmi jednoduche a klavesnica ponuka siroke moznosti prisposobenia (napr. efekt ohna, cyklovanie a podobne)
osvetlenie je mozne "spojit" aj s RGB mysou od razer
ovladanie hlasitosti na boku klavesnice je naozaj prakticke, pouzivam ho denne
skoda ze nemá SK layout ale zvykol som si behom mesiaca
numlock, capslock ledky svietia sialene silno a vyslovene prekazaju v noci, neda sa im zmenit farba, svietia iba na bielo (nieje to dovod aby ste klavesnicu nekupili ale myslite na to) - za tu cenu to mohli inak vymysliet
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18