Obnoviť stránku

Recenzie RATIKON čierna 32 l

Zaujímajú vás názory a recenzie na RATIKON čierna 32 l? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s RATIKON čierna 32 l. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na RATIKON čierna 32 l aj vy.
RATIKON čierna 32 l - Taška na bicykel
RATIKON čierna 32 l
Predaj skončil
Milan, Bratislavaflag
Hodnotené 11. 5. 2023, variant RATIKON čierna 32 l
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Taška super veľká, veľmi veľa vecí sa do nej zmestí
Konečne nemusím mať batoh na chrbte
Najskôr prišla poškodená, v originálnom balení, avšak po reklamácii dodaná nová, ktorá je v poriadku
0 ×Nahlásiť
AGADAH s.r.o., Mšenoflag
Hodnotené 20. 8. 2022, variant RATIKON čierna 32 l
Overený nákup
Batoh vypadal ideálně, ale je naprosto nepoužitelný. Zevnitř je ošetřen nějakým plastovým nástřikem, který NEUVĚŘITELNĚ zapáchá. Těkavě, toxicky. Pochybuji, že tento výrobek má atest. Zkoušeli jsme ho nechat vyvětrat, dokonce jsme ho celý opakovaně vytřely jarovou vodou - bez rozdílu. Zápach se neustále šíří dál. Jako dát si do tohoto věci pro děti, jídlo, může opravdu jen blázen!
Toxický, těkavý plast šířící kolem sebe nechutný zápach
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17