Obnoviť stránku

Recenzie Pure Elan Connect+ Charcoal

Zaujímajú vás názory a recenzie na Pure Elan Connect+ Charcoal? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Pure Elan Connect+ Charcoal. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Pure Elan Connect+ Charcoal aj vy.
Pure Elan Connect+ Charcoal - Rádio
Pure Elan Connect+ Charcoal
Predaj skončil
Július, Bratislavaflag
Hodnotené 27. 1. 2022, variant Pure Elan Connect+ Charcoal
Overený nákup
Pôvodne som na Alze kupoval "TechniSat TECHNIRADIO 6 S IR čierne", ale nebol som s nim celkovo spokojný. (Alza mi ho zobrala späť bez problému a vrátila peniaze) Po dlhšom hľadaní som zvolil túto možnost a neľutujem. Ako funfuje DAB+ a FM neviem, lebo SK rádiá nepočúvam. Kupoval som kvôli net rádiám a tie zvláda zvukovo aj v rýchlosti načítana skvelo! Odporúčam
Slušný zvuk
Možnosť nadstavenia equalízera
Ludness pre silnejšie basy
Prijemný design
Farebný display
Tisíce internetových rádií
Od hifi zvuku to má ďaleko, ale na takú malú krabičku, to hrá veľmi slušne
Baterky vydržia veľmi dlho (4xAA) Kúpil som na Alze "Energizer AA/HR6 2000mAh Power Plus" Celý deň mi to hrá a stále ukazuje plný stav!
Nič
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16