Obnoviť stránku

Recenzie PowerCube Original Remote black

Zaujímajú vás názory a recenzie na PowerCube Original Remote black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PowerCube Original Remote black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PowerCube Original Remote black aj vy.
PowerCube Original Remote black - Zásuvka
PowerCube Original Remote black
Predaj skončil
Jiří, Bohutínflag
Hodnotené 21. 12. 2019, variant PowerCube Original Remote black
Overený nákup
zajímavý nápad jak funkčně tak vzhledově
možno spojit a vypínat či zapínat více zásuvek
kus od kusu zpracování
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 6. 6. 2017, variant PowerCube Original Remote black
Overený nákup
ak to nechcete pouzivat aj s DO, co je vlastne hlavny ciel tohto "zariadenia", tak je to celkom dobre riesenie, mam viacero PowerCube produktov, kvalita spracovania je obcas krivajuca, niektore kusy hrkaju a praskaju, niektore s USB portami piskaju, ale ak clovek natrafi na dobry kus, tak dizajn a prakticka pouzitelnost su dobre. Tento konkretny model pouzivam na zapinanie ventilatora, ktory je na zle pristupnom mieste, takze stlacenim tlacitka ho lahko zapnem/vypnem a ucel to teda plni vyborne. Len skoda toho velmi nepodareneho dialkoveho ovladania
Dialkove ovladanie je velmi nespolahlive, nekvalitne, zle sa stlaca
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09