Obnoviť stránku

Recenzie PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor

Zaujímajú vás názory a recenzie na PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor aj vy.
PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor - Držiak na mobil
PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor
Predaj skončil
Lucie, Liberec 6flag
Hodnotené 12. 4. 2022, variant PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, čierno-biely mramor
Overený nákup
Nesplňuje moje požadavky a uvedené funknce - tj. možnost přemístění. Použila jsem jej na (tuším) silikonový obal, a málem jsem to neodlepila.
Pokud potřebujete, aby se Vám nikdy z mobilu neodlepil, požadavky splňuje
V popisu je uvedené, že jej můžete jednoduše pře-přilepit jinam. To není pravda, jelikož jsem ho málem neodlepila, a polovina lepící hmoty zůstala na obalu. Další průšvih je ten, že pod tím není rovná plocha.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12