Obnoviť stránku

Recenzie Pavúk – 4-kanálový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Pavúk – 4-kanálový? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Pavúk – 4-kanálový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Pavúk – 4-kanálový aj vy.
Pavúk – 4-kanálový - Interaktívna hračka
Pavúk – 4-kanálový
Predaj skončil
Martin, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnotené 27. 12. 2021, variant Pavúk – 4-kanálový
Overený nákup
Hotova tragedie! Baterky se tam vejdou na tesno a uz urcite ne nabijeci. Tresnicka na dortu je pak 9V baterie do vysilacky. Takze pro dlouhodoby provoz napouzitelny. Doslova na baterky :)
Jeste to pousti takovy cerny miniaturni chemlonovy chloupky. Vzit to do postole a pak to dychat, co vic by rodic pro sve dite mohl udelat :)
0 ×Nahlásiť
Jiří, Brnoflag
Hodnotené 29. 1. 2020, variant Pavúk – 4-kanálový
Overený nákup
jsou velké, robustní a očička pěkně modře v noci svítí. Možnost pohybu do všech stran. Velké DO a funguje minimálně na 6 metrů.
je jen na pogumovaných kolečkách tudíž použitelnost pouze na podlaze nebo koberci. Nelze s ním přejíždět např. přes prahy.
pouze pevná frekvence, nedá se měnit. Pokud máte 2 pavouky na stejné frekvenci, tak s jedním DO ovládáte oba.
0 ×Nahlásiť
Veronika, Domažliceflag
Hodnotené 24. 12. 2018, variant Pavúk – 4-kanálový
Overený nákup
Žádný realistický pohyb
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Košice - Nad jazeromflag
Hodnotené 25. 11. 2017, variant Pavúk – 4-kanálový
Overený nákup
ľahko sa ovláda, je obrovský, nie mu čo vytkúť
žiadne
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03