Obnoviť stránku

Recenzie PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare

Zaujímajú vás názory a recenzie na PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare aj vy.
PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare - Ochranné sklo
PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare
Predaj skončil
Firmaflag
Hodnotené 11. 9. 2022, variant PanzerGlass Edge-to-Edge pre Apple iPhone Xs Max/11 Pro Max čierne s Anti-Glare
Overený nákup
Panzer Glass byl před 10 lety záruka kvality. Dneska jiní výrobci dělají skla i pevnější a za poloviční cenu. Navoněná bída. Sklo prasklo po pádu telefonu ze stolu z výšky 74cm na koberec, ano, NA KOBEREC, a prasklo i tak. Pamatuju si jak jsem 11 let zpátky třískal kladivem na Panzer Glass sklo nalepené na iPhone 5, tenkrát na skle nebyl ani škrábanec, ale tohle je suchá parodie na Panzer Glass.
Vysoká cena
Po pádu ze stolu ( výška 74cm ) na koberec praskl.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17