Obnoviť stránku

Recenzie Oregon RAR502 viaczónová

Zaujímajú vás názory a recenzie na Oregon RAR502 viaczónová? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Oregon RAR502 viaczónová. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Oregon RAR502 viaczónová aj vy.
Oregon RAR502 viaczónová - Meteostanica
Oregon RAR502 viaczónová
Predaj skončil
Zákazníkflag
Hodnotené 21. 10. 2016, variant Oregon RAR502 viaczónová
Overený nákup
Píše dosah 30m, ale v pohode mi to zatiaľ (po 3 dňoch s priloženými batériami :)) ide 10m cez tri steny a jedno poschodie, nemá problém.
Je to pekné, prehľadné, používam to, keďže bývam z "troch" strán (východ, juh, západ), nech by som umiestnil vonkajší teplomer hocikde, vždy ukazuje podľa pozície slnka veľké odchýlky. Takto vidím ľahko teplotu na slnku aj v tieni.
Jedna externá jednotka má displej, zvyšné dve nemajú (na obrázku je to naopak).
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19