Obnoviť stránku

Recenzie Orava SF-200

Zaujímajú vás názory a recenzie na Orava SF-200? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,9 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Orava SF-200. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Orava SF-200 aj vy.
Orava SF-200 - Ventilátor
Orava SF-200
Predaj skončil
Ivan, Bratislavaflag
Hodnotené 22. 8. 2023, variant Orava SF-200
Overený nákup
Toto je absolutne najhlucnejsi ventilator aky som kedy v zivote videl. Nechapem ako toto niekto mohol uviest do predaja pre bezneho konzumenta. Nezartujem, na prvy stupen musite mat sluchatka. A huci nie len vrtula(vzduch) ale aj motor samotny. Toto je najhorsi produkt aky som kedy na alze kupil a ide to hned na vratenie. Naozaj nezartujem, toto je vhodne maximalne tak do dielne ale urcite nie niekam kde byvaju alebo pracuju ludia. Na prvy stupne by ste museli kricat aby ste sa mohli s niekym rozpravat. O pozerani TV alebo spani v noci ani nehovorim. Toto naozaj nepatri do sekcie koncoveho konzumenta.
neskutocne dobre fuka
huci ako lokomotiva, bez sluchatiek clovek nemoze pri tom byt viac nez 5 minut
0 ×Nahlásiť
Mária, Oravské Veseléflag
Hodnotené 23. 7. 2023, variant Orava SF-200
Overený nákup
dizajn, cena, je silný / pevný
hlučnosť, motor je ťažký a šróby nedokážu pevne držať pozíciu
0 ×Nahlásiť
Michal, Bratislavaflag
Hodnotené 8. 6. 2018, variant Orava SF-200
Overený nákup
kvalitny vyrobok, vsetko pevne drzi
hlucnost, ale to su asi vsetky co som videl
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19