Obnoviť stránku

Recenzie OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny aj vy.
OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny - Redukcia
OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny
Predaj skončil
František, Trenčianska Tepláflag
Hodnotené 13. 8. 2023, variant OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny
Overený nákup – recenzie z porovnávača
som prekvapený rýchlou inštaláciou driveru do notebooku na platforme Microsoft win 11, hneď fungoval podľa očakávania. Veľkou výhodou je že sa zapína do usb-c. USB-c je spravihla na inom mieste na boku notebooku ako jack, čo znamená že notebook alebo sluchátka nepoškodíte prípadným tlakom ruky na zapnutý kolík. Okrem toho konektor je maličný a nezavadzia.
možno by som dal hrubší káblik. Vyzerá dosť jemne, neviem koľko vydrží
cena je strašne vysoká na môj vkus na taký druh adapreru. Je to len káblik s koncovkami
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17