Obnoviť stránku

Recenzie Nacon Asymmetric Wireless Controller

Zaujímajú vás názory a recenzie na Nacon Asymmetric Wireless Controller? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Nacon Asymmetric Wireless Controller. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Nacon Asymmetric Wireless Controller aj vy.
Nacon Asymmetric Wireless Controller - Gamepad
Nacon Asymmetric Wireless Controller
Momentálne nedostupné
Jan, Olomouc 9flag
Hodnotené 22. 7. 2022, variant Nacon Asymmetric Wireless Controller
Overený nákup
Gamepad je opravdu překvapivě dobrý na to, kolik stojí. Skvěle padne do ruky a i dobře vypadá. Jeho funkčnost byla ovšem bezchybná jen měsíc a půl po koupi. Začal mi blbnout spínač na pravém triggeru, ale nějak se to dalo přežít, jelikož ve většině hrách je levý trigger nadřazen pravému, takže se dal zamáčknutý spínač jednoduše vyřešit. Po dvou měsících došlo i na druhý trigger a ovladač letěl na reklamaci. Bohužel. K těm dalším nešťastným věcem. Levá páčka je špatně vyřešena. Jelikož je povrch dírkovaný, velmi snadno a rychle se do dírek dostane špína a kůže, která ven už tak snadno nejde. Poslední maličkosti jsou, že k ovladači je poskytován opravdu krátký kabel a k spárování bluetooth je třeba jejich vlastního přijímače, který zabírá další USB port v počítači. Doporučuji zkusit, nejedná se o šmejd a v případě závady jednoduše reklamujte.
Vzhled a materiál
Funkčnost a ergonomie
Jednoduché zprovoznění
Srovnatelné s Xbox i PS ovladači
Dizajn levé páčky
Krátký kabel micro-USB
Potřeba jejich Bluetooth přijímače
0 ×Nahlásiť
Ján, Šahyflag
Hodnotené 6. 6. 2022, variant Nacon Asymmetric Wireless Controller
Overený nákup
Za túto cenu je to dost dobry gamepad
Precizne sa dá merat s analógovym páckamy
Zatial len na pc som to pouzival ale funguje to perfektne
Kto má dlhé prsty alebo velkú ruku tak stímto produktom budete spokojny.Mne napriklad dobre hody do ruky.
Treba ktomu kupit dlhsy kábel
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08