Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie MyPhone Halo Mini biely

Zaujímajú vás názory a recenzie na MyPhone Halo Mini biely? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MyPhone Halo Mini biely. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MyPhone Halo Mini biely aj vy.
MyPhone Halo Mini biely - Mobilný telefón
MyPhone Halo Mini biely
Predaj skončil
Zákazníkflag
Hodnotené 23. 4. 2017, variant MyPhone Halo Mini biely
Overený nákup
Ľahký, nápadný, hlasný s jednoduchou obsluhou. SOS tlačidlo na privolanie pomoci, 3 tlačidlá M1-M2-M3 pre ultrarýchlu voľbu kontaktu. Výdrž. Veľká klávesnica, veľké písmená na displeji.
Blbo riešené navigačné tlačídlá menu pod tlačidlami M1-M2-M3 združené so zeleným červeným tlačidlom príjmu-zloženia hovoru. Mali byť radšej samostatné tesne pod displejom. Nemožnosť nastavenia odchádzajúcich hovorov - napríklad len z telefónneho zoznamu - to je dosť nevýhoda, napríklad u chorého človeka, ktorý je v DSS, môže požičiavaním MT nabehnúť celkom slušný účet.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13