Obnoviť stránku

Recenzie MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový aj vy.
MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový - Herný notebook
MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 21. 12. 2021, variant MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový
Overený nákup
Ntb mam teraz par dni no prvy dojem urobil dobry. V porovnani s konkurencnou znackou, od ktorej som mal predtym ntb je ukotvenie obrazovky vyriesene lepsie a nefuka na nu priamo teply vzduch od chladicov cize nehrozi unava materialu v pantoch ako sa stalo pri starom (dvojrocnom ntb). Celkovo dojem zo spracovania je dobry kedze mam od MSI aj gpu v desktope a aj zakladovu dosku tak som si povedal, ze vyskusam od nich notas. Cas ukaze ci sa neukazuje nejake neduhy. K hraniu. Zatial som skusal cyberpunk 2077 v nastaveni high rtx na medium a dlss na vykone. FPS sa hybu 50-60. Teploty na cpu priemerne 80° sem tam 90°. Tu neviem ci intel popracoval na cpu alebo MSI ma efektivnejsie chladenie no na tom starom ntb som pri 9th gen i5 musel vypnut boost inak dosahoval v pohode aj 110°. Hlucnost je primerana vykonu a efektivite chladenia. Da sa nastavit aj silent rezim v MSI center vtedy je zvuk z chladenia o nieco tichsi, ale chladenie sa nevypina ani v idle.
kovove casti
vykon
numericka klavesnica a podsvietenie
efektivne chladenie bez nutnosti vypinat na cpu boost
software MSI
obrazovka
pre niekoho hlucnost chladenia pri hrani, ale s tym pri hernom ntb treba pocitat
0 ×Nahlásiť
Ondrej, Trenčín 8flag
Hodnotené 26. 11. 2021, variant MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový
Overený nákup
Pouzivam tyzden, zatial spokojnost. Obcas pri zatazi je trochu hlucnejsi kvoli vykonnemu chladeniu, ale kedze hravam so sluchadlami, nie je to problem. Zatial nemam pocit, ze by sa NTB prehrieval, praveze som prijemne prekvapeny vykonom chladnia, aj ked pouzivam aj chladiacu podlozku. NTB je rychly a myslim, ze na najblizsich par rockov bude vykon uplne dostacovat. Pripadne budem neskor rozsirovat ram na 32GB. Najnovsia i7 je bomba, graficka tiez na slusnej urovni, skoda ze sa jedna o 90W verziu tejto karty. Doplnil som ho o 34´ MSI monitor s pomerom 21:9 Optix MAG342CQRV. Trosku mi chyba ta plnohodnotna numericka klavesnica, na druhej strane lepsia nejaka, ako ziadna. Touchpad mohol byt vyrieseny trosku lepsie, a potesil by balik 365 office. Mozno by ste kupili notebook s porovnatelnym setupom u ineho vyrobcu lacnejsie, ale nebolo by to MSI. S masinkou som spokojny a dufam, ze bude dlho sluzit na pracu, ako aj zabavu.
144 Hz display,
1 TB SSD
najnovsia i7
Slusna graficka karta
MSI
Predpriprava na Windows 11
Jednoduche ale pekne spracovanie.
Hlucnost ventilatorov (aj ked je to pochopitelne, aby to uchladil).
Touchpad mohol byt lepsie rieseny.
Numericka klavesnica nie je plnohodnotna, ale staci.
Chyba displayport.
V tejto cene mohol byt aj thunderbolt.
Za tu cenu by ste obdobny setup kupili u ineho vyrobcu lacnejsie.
Za tu cenu mohol byt aj balik office 365.
0 ×Nahlásiť
Martin, Kařezflag
Hodnotené 6. 11. 2021, variant MSI Pulse GL66 11UEK-219CZ kovový
Overený nákup
dílenské zpracování na vysoké úrovni
kovové víko a šasi
výkon, chlazení dobře řešeno
prostorový zvuk při hrách
klávesnice-velké možnosti nastavení osvětlení různých barev
vyšší cena
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11