Obnoviť stránku

Recenzie MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC

Zaujímajú vás názory a recenzie na MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC aj vy.
MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC - Základná doska
MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC
Predaj skončil
Miroslav, Košice - Západflag
Hodnotené 14. 2. 2020, variant MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC
Overený nákup
Kúpil som ako rozbalený tovar, nechápem prečo pôvodný záujemca dosku vrátil, ja som nad mieru spokojný. Doska podporuje prakticky všetko (žiadne kompromisy) - CPU 9. gen, M.2 NVME x4 slot kompatibilný so všetkými veľkosťami M.2 stickov, Nvlink/SLI + CrossFire pre duálne zapojenie GPU, vstavané 2x2 MIMO AC Wi-Fi, atď. Svieti (MSI Mystic Light - nie som veľký fanúšik všetkých tých RGB hlúposti, ale ako funguje to a nevyzerá to úplne zle). A to všetko vo formáte mATX. Fakt spokojnosť.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19