Obnoviť stránku

Recenzie Mio MiVue 788 CONNECT

Zaujímajú vás názory a recenzie na Mio MiVue 788 CONNECT? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 12 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Mio MiVue 788 CONNECT. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Mio MiVue 788 CONNECT aj vy.
Mio MiVue 788 CONNECT - Kamera do auta
Mio MiVue 788 CONNECT
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 2. 5. 2022, variant Mio MiVue 788 CONNECT
Overený nákup
Dobrý záznam
Nahráva v smičke teda maže najstaršie súbory
GPS
Wi-fi
Aplikácia do mobilu je bieda, lebo neumožňuje vybrať pársekundový výsek z videa, ktorý chcem stiahnuť ....musím teda sťahovať celé súbory ktoré sú buď po minute troch alebo piatich ukladané...a to nesmierne dlho trvá cez wifi.
0 ×Nahlásiť
Ilona, Sibřinaflag
Hodnotené 2. 11. 2021, variant Mio MiVue 788 CONNECT
Overený nákup
No, vetsina zakazniku tvrdi, ze kdyz kameru do auta, tak jedine MIO. Jestli je opravdu tohle to "nej", tak chci asi zit v nejakem jinem vesmiru. Obraz je v ramci moznosti docela ok. Zvlast v noci je prekvapive dobry. Horsi je to se zvukem - ten je naprosto prisernej. Je zahuhlanej a hlasitejsi zvuky jsou prebuzene. Reklamace nebyla uznana - pry se zavada nepojevila. Alza ovsem zavadu identifikovala, zrejme prebuzeny zvuk slyset byl. Ovsem servis MIO zavadu neuznal. Je jasne, ze MIO je prasiva firma a je lepsi se ji vyhnout. Aplikace v mobilu je prakticky uplne k nicemu. Navic vyzaduje nepochopitelne pripojeni pres wifi. Pres bluetooth vlastne nic neumi. Davalo by smysl, kdyby se kamera pres bluetooth ovladala a wifi by bylo treba jen na prenos obrazu a souboru, ale to ne. Manager pro PC take neni zadny zazrak. Sice s videi (i ze zadni kamery) pracuje celkem pekne, ale neumi je pospojovat dohromady a treba vyexportovat a posilani na youtube proste nefunguje. Navic jsem si naivne myslel, ze by kamerka mohla treba pomoci te usmolene aplikace pro mobil streamovat na youtube primo za jizdy - tak to ani omylem. Metadata obsahuji info z akcelerometru a GPS. PC manager take umi expotr dat do souboru KML - jenze opet jen kazdeho videa zvast (neumi pospojovat do cele sesty). Celkove Vam kamera muze byt uzitecna, je to ale cele neuveritelne odflaknute.
dobry obraz i za vemi nikeho osvetleni
moznost pripojit zadni kameru
otresny zvuk
nesmyslne ovladani s aplikaci v mobilu
nedotazene moznosti PC manageru
nefunguje posilani videi na youtube
komprese videi je neefektivni (soubory jsou nesmyslne velke)
velmi spatna zkusenost se servisem MIO
0 ×Nahlásiť
Stanislav, Praha 10flag
Hodnotené 9. 9. 2018, variant Mio MiVue 788 CONNECT
Overený nákup
pekny obraz,netestovan v noci (mam kratkou dobu)
neni to velky, je to mensi nez u Truecam A7S je o neco vetsi
bluetooth je jen pro pouzivani parovani s mobilem (hovory a atd.)..
aplikace v androidu takovy se zda nepratkicky,ale da se pouzit. Na PC je fakt super
skoda, ze nelze doplnit dalsi radary (je mozne treba jinou cestou,ale diky tomu, ze mam velmi kratkou dobu, tak jsem zatim nenasel zpusob..)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17