Obnoviť stránku

Recenzie Mass Effect Andromeda

Zaujímajú vás názory a recenzie na Mass Effect Andromeda? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Mass Effect Andromeda. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Mass Effect Andromeda aj vy.
Mass Effect Andromeda - Hra na PC
Mass Effect Andromeda
Predaj skončil
Martin, Plzeňflag
Hodnotené 31. 3. 2017, variant Mass Effect Andromeda
Overený nákup
Je to Mass Effect!
Zabavi na dlouho, i pres nejake nedostatky, skoda ze se nam venku udelalo jaro :)
Dialogy a cutscenes nejsou tak strasne, jak koluje v recenzich
Nektere cutscenes se opakuji stale dokola a nelze je prerusit, kdyz uz po stopadesate koukate na tu samou scenu pristavani/vzletu/tramu, bere vas amok...clovek by rekl ze se autori poucili z onoho strasliveho nejpomalejsiho elevatoru v galaxii, ale oni to nejspis delaji naschval, aby umele protahli dobu, kterou u te hry stravime.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07