Obnoviť stránku

Recenzie Mačička sivá 27 cm, maňuška

Zaujímajú vás názory a recenzie na Mačička sivá 27 cm, maňuška? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Mačička sivá 27 cm, maňuška. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Mačička sivá 27 cm, maňuška aj vy.
Mačička sivá 27 cm, maňuška - Maňuška
Mačička sivá 27 cm, maňuška
Momentálne nedostupné
Karel, Praha 1flag
Hodnotené 25. 12. 2023, variant Mačička biela 26 cm, maňuška
Overený nákup
absolutní zklamání, neuvěřitelně nekvalitní materiál a nedomyšlená konstrukce maňáska
jediným kladem je to, že lze maňáska zakoupit přes portál Alza, což je pro pracovně vytíženého člověka jediným plusem u tohoto "výrobku"
katastrofální kvalita materiálu, kožíšek kočičky pelichá
otvor na prst je z tuhého kartónu, takže je vyloučené vyprání v pračče
otvor na prst je velice úzký, téměř se mi tam nevejde prst (ostatně do kočičky se mi nevejde ruka), takže se s tím nedá hrát
díky dutině na prst z tuhého kartónu hrozí zlomení tohoto prstu při hraní s dětmi
porovnávám s maňáskem z IKEA "sovička", jenž stála zhruba polovinu, ovšem po všech stránkách je kvalitativně o řád jinde
již nikdy nekoupím nic od Moravské ústředny, fakt ohromné zklamání
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04