Obnoviť stránku

Recenzie Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey aj vy.
Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey - Tablet
Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey
Predaj skončil
Martin, Bratislavaflag
Hodnotené 16. 4. 2023, variant Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey
Overený nákup
Lenovu slúži ku cti, že stále vyrábajú aj 7 či 8-palcové tablety. Slabinou je však často slabší hardvér, nezodpovedajúci požiadavkám doby (napríklad na svižné prehliedanie webu). V tomto modeli sa im podarilo nastaviť trend správnym smerom, ale určite by v budúcnosti mohli byť o čosi smelší. Prípadne iné značky by mohli využiť dieru na trhu v kategórii tabletov do 9 palcov, kde medzi týmto celkom vydareným modelom za 160€ a iPad-om za 600€ je podľa môjho názoru ešte priestor pre vytvorenie ponuky zodpovedajúcej dopytu (ktorý na základe mojej skúsenosti ešte stále existuje).
rýchly, svižný
ľahký
výdrž batérie
pekný displej
za danú cenu žiadne
0 ×Nahlásiť
Daniel, Trubínflag
Hodnotené 3. 2. 2023, variant Lenovo Tab M8 (3rd Gen) 3 GB + 32 GB Iron Grey
Overený nákup
rychlost
celková spokojenost
Lenovo
ideální velikost
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03