Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Recenzie Lenovo Legion 7 16ACHg6

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Legion 7 16ACHg6? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Legion 7 16ACHg6. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Legion 7 16ACHg6 aj vy.
Lenovo Legion 7 16ACHg6 - Herný notebook
Lenovo Legion 7 16ACHg6
Predaj skončil
Lenka, LIPTOVSKÝ MIKULÁŠflag
Hodnotené 5. 2. 2022, variant Lenovo Legion 7 16ACHg6
Overený nákup
Veľmi tichý chod, som úplne prekvapený ako tu ľudia písali, že je veľmi hlučný čo vôbec nie je pravda. Taký ASUS TUF DASH 2021, MSI Katana je neskutočne hlučnejší. Na legione proste žiadny hluk z ventilátorov aj pri bežnej práci čo som ozaj veľmi milo prekvapený.
Výkonná grafická karta GTX3070
Display je úplne topka a dá sa naň pozerať z akéhokoľvek uhla.
Klávesnica je trošku ,,nevýrazná,, pre pocit pod prstami, ale dá sa na ňu pomerne rýchlo zvyknúť. a podsvietenie je WOW dokonale vidieť kto má noťas s riadnym RGB podsvietením. Tak isto je veľmi jednoduché nastavenie zmeniť podsvietenie.
Touchpad je super a ľahko sa naň dá zvyknúť
AMD - ale len predsudky z minulosti
Trošku veľká nabíjačka, ale zas 300W nie je len tak zmenšiť :) a tak či tak vyzerá super.
Ešte stále bojujem s nastavením Tobii, ale je to pre mňa len novinka na ktorú si treba nájsť čas.
Nie je možné nabíjať cez USB-C
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 9. 1. 2022, variant Lenovo Legion 7 16ACHg6
Overený nákup
Bohužiaľ, čakal som viac. Prechádzam z Macbook Pro 15" (2019) a čakal som viac. Kvalita spracovania sa nedá porovnať s MacBookom, problémy s Windows Update. Aj celkovo s inštaláciou Lenovo soft., je to trápenie. Je nadpriemerne hlučný aj v tom najtichšom režime. Výdrž baterky nič moc, 1-2hod, aj bez RTX3070. Občasné zamrznutie obrazu na 2-3sek kdekoľvek vo Win. Pravdepodobne ide o chybný kus. Displej je nádherný, tenké rámiky, 165Hz, krásne farby. Klávesnica je tiež super, rýchlo sa dá zvyknúť, rozloženie tiež super. RGB podsvietenie je super, rôzne režimy, svietivosť..., ale program nepoužiteľný. Svižnosť notebooku je super, rýchle zapínanie/vypínanie, práca vo Win, Photoshop atd.. Ale už nikdy viac Lenovo za tie peniaze. Tento notebook je sklamaním.
Rozloženie klávesnice
Dizajn
Celokovový (hoci pocitovo niekedy príde ako plast, v oblasti touchpadu pri stláčaní sa ohýba celá spodná časť NB)
RGB podsvietenie klávesnice a NB
Krásny displej
Celková svižnosť PC
Trošku horšie spracovanie, displej po zatvorení nedolieha úplne a jemne sa oťukáva o spodnú časť, pri stláčaní touchpadu sa ohýba celá spodná časť NB, pocitovo niekedy príde ako lacný plast
Pol dňa po kúpe fungoval super, potom nastali problémy
RGB softvér pre klávesnicu a podsvietenie NB, na prvý pohľad pekný, ale vôbec nie je intuitívny, nepodarilo sa mi nastaviť profily aby ich bolo možné prepínať klávesovou skratkou
Windows stále spadne pri aktualizácií, nie je možné aktualizovať
VEĽMI hlučný, aj v tichom režime je nadpriemerne hlučný (aj keď nemám nič otvorené a som len na ploche(nesťahuje update))
Pri akejkoľvek hre máte pocit že v izbe vzlieta vrtulník. Extrémne hlučný
Kvalita kamery
Absencia Windows Hello, odtlačkov prstov
Výdrž batérie
Za tu cenu som čakal viac
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14