Obnoviť stránku

Recenzie Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey aj vy.
Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey - All In One PC
Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey
Predaj skončil
Zákazník, Praha 6flag
Hodnotené 25. 11. 2023, variant Lenovo IdeaCentre 5 AIO 24IAH7 Storm Grey
Overený nákup
Moje vlastni zkusenost s produktem a servisem je dost negativni. Po 5 mesicich odesla zakladni deska tak, ze se z pocitace kourilo. Oprava v servisu trvala par tydnu a po oprave pocitac ma bud ohnuty nebo nejak nasikmo namontovany stojan a nefunguje bezdratove nabijeni. Moje zadost aby se na to prijel podivat servisni technik byla odmitnuta, takze pokud problem chci resit, mam pockat dalsich nekolik tydnu a doufat, ze dalsi oprava nezkonci dalsimi problemy. Po mem nesouhlasu cekat X tydnu na opravu problemu, zpusobeneho nekvalitni praci servisniho centru a spise zadnou vystupni kontrolou muj servisni ticket byl tise stornovan. Takze zakaznickou podporu hodnotim 1/5. Nic od Lenovo bych uz priste nekupoval.
Zabira malo mista
Pod bezne zatezi je zcela tichy
Display port funguje jako dokovaci stanice pri pripojeni notebooku
Intel Arc A370M ma dost vykonu na starsi hry
Bezdratove nabijeni mobilu
Po 5 mesicich odesla zakladni deska
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08