Obnoviť stránku

Recenzie Leatherman Nylon black medium

Zaujímajú vás názory a recenzie na Leatherman Nylon black medium? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 11 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Leatherman Nylon black medium. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Leatherman Nylon black medium aj vy.
Leatherman Nylon black medium - Puzdro na nôž
Leatherman Nylon black medium
Momentálne nedostupné
Karel, Prahaflag
Hodnotené 6. 6. 2023, variant Leatherman Nylon black medium
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Rychlý nákup
0 ×Nahlásiť
Bohumil, Prievidzaflag
Hodnotené 3. 6. 2023, variant Leatherman Nylon black medium
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Žiadna
Presne pasuje na môj multitool
0 ×Nahlásiť
Jiří, Praha 6flag
Hodnotené 15. 3. 2023, variant Leatherman Nylon black medium
Overený nákup
Msto pouzdra velikost M dorazilo pouzdro velikosti S, na reklamacich mi potvrdili ze kod produktu sedi, takze pravdepodobne pod polozkou 'medium' maji vedena pouzdra 'small' primo v systemu. Velikost pouzdra mohu overit, protoze mam ctyrkapsovou verzi 'medium' (tez z alza.cz) kterou jsem s tim po doruceni porovnal a Rev, pro ktery je 'medium' delany se do toho co mi prislo nevesel. Tresnicka na dortu byla, kdyz mi online asistent doporucil, at si koupim 'large s kapsami'.
fotografie nesedi k popisu produktu
fotografie sedi k dodanemu zbozi
dodane zbozi nesedi k objednavce
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07