Obnoviť stránku

Recenzie Le Officine ORZE'TEK 4 šálky

Zaujímajú vás názory a recenzie na Le Officine ORZE'TEK 4 šálky? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Le Officine ORZE'TEK 4 šálky. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Le Officine ORZE'TEK 4 šálky aj vy.
Le Officine ORZE'TEK 4 šálky - Moka kávovar
Le Officine ORZE'TEK 4 šálky
Momentálne nedostupné
Vlastimil, České Budějoviceflag
Hodnotené 12. 4. 2023, variant Le Officine ORZE'TEK 4 šálky
Overený nákup
Nevhodné pro toho, kdo chce silnější kávu, protože do sítka se vejde relativně málo kávy v porovnání s množstvím vody v nádobce. Mám raději konvičku Bialetti, která má tento poměr vhodnější pro silnější nápoj.
Design
Kvalitní zpracování
Dělá slabší kávu
0 ×Nahlásiť
Martin, Bratislavaflag
Hodnotené 14. 7. 2022, variant Le Officine ORZE'TEK 2 šálky
Overený nákup
Popis produktov na stránke navodzuje dojem, že rozdiel medzi Orzé a OrzéTek je vo farbe (zlatá vs. bronzová). Objednal som som bronzový OrzéTek a prišiel zlatý. Po pátraní na webe to vyzerá tak, že rozdiel je v tom, že OrzéTek je aj na indukciu. A pozor, vrchná časť a sitko na kávu sú hliníkové, a spodná časť má hliníkové vnútro a nerezový vonkajšok (nazývajú to bimetal)
hliník
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06