Obnoviť stránku

Recenzie LaCie CloudBox 2TB

Zaujímajú vás názory a recenzie na LaCie CloudBox 2TB? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 11 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s LaCie CloudBox 2TB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na LaCie CloudBox 2TB aj vy.
LaCie CloudBox 2TB - Dátové úložisko
LaCie CloudBox 2TB
Predaj skončil
3Q SOLUTIONS, s.r.o.flag
Hodnotené 31. 3. 2015, variant LaCie CloudBox 2TB
Overený nákup
Prevádzka zariadenia zatiaľ bezproblémová, jednoduchá inštalácia ako je u LaCie zvykom, ale na "fanless" zariadenie dosť počuť disk(plast prenáša vibrácie) a ten sa aj značne zahrieva.
Označenie "CloudBox" je dosť zavádzajúce. Skôr malý súborový server s možnosťou vzdialeného sťahovania. Slabá podpora výrobcu.
V porovnaní so starším modelom "ED mini v2" v celohliníkovom prevedení ma sklamal aj "lacný plastový kryt, ktorý sa ľahko otvorí - zariadenie z neho môže ĺahko vypadnúť a poškodiť sa", ktorý nie je schopný dostatočne odvádzať vyprodukované teplo pri intenzívnom využívaní iba pasívnym nasávaním zo spodnej strany(je dobré zariadeniu vytvoriť dostatočný priestor pre vstup vzduchu určeného na ochladzovanie), biedny monitoring stavu HW.
0 ×Nahlásiť
Ladislav, Bratislavaflag
Hodnotené 20. 11. 2014, variant LaCie CloudBox 2TB
Overený nákup
super rýchlosť, pozerám cez to aj Full HD filmy na Smart TV. Dá sa pripojiť cez špeciálny link odkiaľkoľvek, vtedy je však sťahovanie o dosť pomalšie. 2 TB mi ako bežnému užívateľovi bohate postačia. Pripojenie s mobilom jedine cez Total Commander, aj to sa treba trocha pohrať.
Podľa mňa na to netreba dizajnéra, aby ste vymysleli bielu škatuľu s modrým podsvietením, ale je to pekné, na poličke to neruší :)
Interface na webovom prehliadači pôsobí nedokončene a zmätočne.
Pre Android neexistuje aplikácia cez ktorú by ste sa sem mohli pripojiť (Apple má na to appku Lacie MyNas), keďže Wuala podporuje iba hypridné cloudboxy, čo nie je tento prípad. Jedinou možnosťou je ísť cez prehliadač, ale to je príliš otravné a neefektívne.
Hlučnosť - cez deň sa to stratí, ale v noci pri slabšom spánku môže zobudiť občasné cvaknutie disku. Najlepšie je to mať v druhej izbe.
Veľmi biedny support od výrobcu.
Musel som vypnúť antivírusový firewall, lebo mi to kompletne blokovalo prístup do cloudboxu.
0 ×Nahlásiť
Hana, Výsluníflag
Hodnotené 22. 8. 2013, variant LaCie CloudBox 2TB
Overený nákup
kvalitní zpracování
nízká hlučnost
přenosová rychlost na 1 Gb síti kolem 30 MB/s (víc nedá HDD)
DLNA funguje jak má
přehledná konfigurace + vytváření účtů
z internetu nutno přesměrovat port 8080 (na vnitřní IP)
při usnutí nejde probudit (pouze v lokální síti pomocí wakeonlan)
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07