Obnoviť stránku

Recenzie Klarfit Workspace Go Light

Zaujímajú vás názory a recenzie na Klarfit Workspace Go Light? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,8 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Klarfit Workspace Go Light. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Klarfit Workspace Go Light aj vy.
Klarfit Workspace Go Light - Chodiaci pás
Klarfit Workspace Go Light
Predaj skončil
Lenka, Rovinkaflag
Hodnotené 28. 10. 2023, variant Klarfit Workspace Go Light
Overený nákup
Kedže človek nadobudne dojem že sa s týmto dá pracovať, dôležitý efekt ktorý tu nikde nie je spomenutý je, že po zapnutí do chodu pás ruší internetový signál aj VPN signál. Takže jedine keď chcete pracovať offline. Pre mňa to predstavuje stovky eur a cieľ používanie splnený tak na 20 percent. Nabudúce asi pojdem niekde osobne do predajne a vezmem tam moj PC a na mieste to vyskúšam.
Kvalita
Tichosť
Ruší web signál
Ruší VPN signál
0 ×Nahlásiť
Jakub, Kysucký Lieskovecflag
Hodnotené 20. 3. 2022, variant Klarfit Workspace Go Light
Overený nákup
Skvelý produkt.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13