Obnoviť stránku

Recenzie Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku)

Zaujímajú vás názory a recenzie na Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku)? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku) aj vy.
Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku) - Strunová kosačka
Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku)
Predaj skončil
Petronela, Hrubý Šúrflag
Hodnotené 7. 5. 2022, variant Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku)
Overený nákup
Ľahučký krovinorez, dobre sa mi s ním kosí (som žena). Výdrž tak akurát (cca 20-25 min), je lepšie si dokúpiť ďalšiu batériu. Veľmi dobré je automatické podávanie struny - neviem však, koľko vydrží jedna cievka, zatiaľ som s kosačkou kosila len raz. Čo by som kosačke vytkla, že má zle spojenú tyč. Pri kosení sa rozpadáva, musela som tyč zlepiť páskou, inak by bol krovinorez nepoužiteľný. Celkovo som však spokojná a po zlepení tyče, dokúpení ďalšej batérie a viacerých cievok do zásoby, sa mi s krovinorezom veľmi dobre pracuje.
Ľahký, vhodný aj pre ženu
Automatické podávanie struny
Dostatočná výdrž (cca 20-25 min.)
Poradí si aj s veľkou burinou
V cene jedna batéria s nabíjačkou
Tyč kosačky je zle spojený, pri kosení sa mi rozpadával, ale zlepila som to páskou a odvtedy je to v pohode. Inak by bola kosačka nepoužiteľná.
Cena batérie. Ak by batéria a nabíjačka nebola súčasťou balenia, kosačku by som nekúpila.
Je potrebné kúpiť ďalšiu batériu, aby sa s kosačkou dalo dlhšie kosiť.
Cena struny
0 ×Nahlásiť
Jaromír, Brnoflag
Hodnotené 5. 8. 2020, variant Kärcher LTR 18-25 Battery 18 V (bez aku)
Overený nákup
Lehký
Dobrá výdrž baterie
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09