Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna aj vy.
Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna - 3D kamera
Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna
Predaj skončil
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 17. 11. 2023, variant Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna
Overený nákup
Toto je povinná výbava pre každého nadšenca 3D fotografií a videa. Dal som päť hviezdičiek. Najmä preto, že v tejto triede aktuálne už nič iné nie je. Dajú sa kúpiť poloprofesionálne a profesionálne 3D kamery, ale ich cena začína na úrovni niekoľko tisíc EUR. Ak si chcete z dovolenky doniesť 3D fotografie, ešte možno niekde kúpite 3D objektív od Panasonicu pre MFT bajonet, ale kvalita takého riešenia je neporovnateľne horšia. Preto som nadšený, že sa aspoň táto jediná čínska firma, ktorá sa venuje najmä výrobe kamier pre videokonferencie, rozhodla potešiť domácich tvorcov 3D fotografií a videa. Kvalita fotografií a videa je na priemernej až podpriemernej úrovni ak ich porovnáme s aktuálnou ponukou akčných kamier v podobnej cenovej hladine. Netreba však zabúdať, že za porovnateľnú cenu ako stojí staršia GoPro kamera musel výrobca vtesnať do obalu kamery hneď dve. A tak je pochopiteľné, že ak chcel udržať prijateľnú cenu a veľkosť kamery, museli prísť na radu kompromisy. Ak teda niekto nečaká profi kvalitu, nebude sklamaný. Fotografie aj video je pekné, treba si dať pozor na dostatok svetla. Kamera je použíteľná ako bežná akčná kamera, bez 3D nadstavca ani nezistíte, že snímate trojrozmerne. Všetko sa zmení po nasadení magnetického nadstavca. Obrázky aj video dostanú hĺbku a môžete ohurovať všetkých naokolo. Čo sa týka spomínaného problému s batériami, je pravdou, že sú ťažko zohnateľné. Nenájdete ich ani na tradičných čínskych eshopoch, kde sa dá nájsť takmer všetko. Dajú sa však kúpiť priamo od výrobcu tu: https://prd.kandaovr.com/product/qoocam-ego-battery/ Zasielajú ich dokonca z nemeckého skladu, takže nie je problém ani s colnými formalitami. Aby som nezabudol, jednoznačne odporúčam navštíviť stránky výrobcu a nainštalovať si najnovší firmware. Okrem iných vylepšení ako je lepšia stabilizácia obrazu dostanete napríklad aj možnosť manuálneho zaostrovania. Práca s kamerkou má určite ďaleko od ergonómie, ale vôbec mi to nevadí, lebo je to 3D! :-)
skutočná 3D kamera s dvomi nezávislými objektívmi
nahráva aj 1080p60 video
komapktné rozmery, len o málo väčšia ako štandardná akčná kamera
po upgrade firmware je možné aj manuálne ostrenie
skutočne nápadité riešenie selfie náhľadu
závit na statív
odnímateľný nadstavec na prezeranie 3D obsahu
málo nastavení
ťažšie sa zháňa príslušenstvo, najmä batérie
nie je vodotesná
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 24. 9. 2023, variant Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna
Overený nákup
Jediný 3D výrobek, který se dá sehnat
NA CELÉM SVĚTĚ včetně čínských obchodů na něj neseženete další baterie.
z toho plyne, jak to, že je cena tohoto výrobku tak vysoká, když se bude muset zanedlouho vyhodit ?
0 ×Nahlásiť
Emil, Praha 8 Kobylisyflag
Hodnotené 11. 5. 2023, variant Kandao QooCam EGO 3D kamera čierna
Overený nákup
Reaguji na nemožnost sehnat baterie i v Čině. Jestliže nemáte již možnost použít funkční baterii je možnost napájet kameru i bez baterie z Power banky kablíkem USB. Přístroj funguje a sám toto řešení používám, když se zdaří vybít orig. akumulátorky.
Velmi kvalitní obrázek a hloubka ve 3D i na plátně 3m. Záznam lze zpracovat velmi dobře v programu Pinnacle. Doporučuji všem co se ještě zabývají 3D záznamem
Trohu ostřejší limiter úrovně zvuku, v tichých pasážích začne"dýchat" ale barva zvuku velmi dobrá, lze použit i zvuk surroundu díka větší vzdáleností mikrofonů.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16