Obnoviť stránku

Recenzie Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa

Zaujímajú vás názory a recenzie na Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa aj vy.
Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa - MRE
Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa
Predaj skončil
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnotené 13. 5. 2022, variant Ježkovy krabičky Hovädzí guláš žemľová knedľa
Overený nákup
Po otvorení je značná "gumová" aróma z krabičky. Knedliky sú jemné, bez akejkoľvek výraznej chuti. Gumová esencia prebila aj akúkoľvek vônu omáčky (ak predtým vôbec nejakú mala). Po ochutnaní bolo už zjavné, že podobne ako vôňa je na tom aj chuť, zdrojom oboch bolo zjavne mäso, z ktorého sa chuť "rozplývala" aj do omáčky. Konzistencia je normálna, mäso je príjemne mäkke a neprišlo mi, že je jedlo skazené, ale proste voňalo a chutilo ako niečo pogumované. Za mna už nikdy viac, nech sa na mňa nehnevá to zviera, ktoré zahynulo aby skončilo v tomto sajrajte.
Rýchla príprava, dlhá trvanlivosť
chuť
vóňa
velkosť porcie
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01