Obnoviť stránku

Recenzie JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos

Zaujímajú vás názory a recenzie na JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 11 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos aj vy.
JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos - SoundBar
JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Predaj skončil
Michaela, Nymburkflag
Hodnotené 17. 12. 2022, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
Zvuk naprosto perfektní, srovnatelný s kinem Skvělá propojitelnost s chytrou domácností (stačí jeden ovladač a spustí se projektor i repro)
Cena - chytli jsme cenu pod 18tis.
Nic
0 ×Nahlásiť
Michal, Mostflag
Hodnotené 12. 12. 2022, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
Koupeno pred nekolika dny ve Vanocni Akci.ALZA ho mela v Akci snad jen 48hodin.Nastaveni zadne neni 😁 Vybalite a mate hotovo.Dalsi nastaveni je taktez jednoduche, zadni Repro rozestavite a pak jed podrzite HDMI cudlik na ovladaci 😁 Soudbar se nakalibruje a mate hotovo.Zvuk je adekvatni sve cene.Subwofer je velkej jako krava.Za mne tedy 👍 Tedy kdyz mate moznost koupit se slevou.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 11. 12. 2022, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
Po zvukovej stránke patrí medzi špicu svojej triedy, od dunivých basov, relatívne presných stredov až po čisté výšky, naviac plnokrvný a robustný prejav. Výkon pre bežný rozmer obývačky viac ako postačujúci. Príjemne prekvapila reprodukcia hudby, pri kvalitných formátoch (teda nie MP3) hrá vyvážene, konkrétne, rieši problém s kvalitnejším domácim stereom. Poteší naozaj bezdrôtové riešenie zadných repro, baterka skutočne vydrží výrobcom uvádzaných 10 hod, naviac je možne ich cez micro USB zapojiť do siete. Signál je neprerušovaný, nevypadávajú. Čo na druhej strane chýba a z môjho pohľadu nepochopiteľne, je korekcia hlasitosti predných repro, ktoré sprostredkúvajú dialógy. To v praxi znamená, že pri bežnej hlasitosti sa môžu dialógy zdať v niektorých miestach trochu utopené, slabo počuteľné. Dá sa to riešiť prepnutím soundbaru do “standard mode”, dosť nemotorne cez kombináciu tlačidiel na ovládači, čo vlastne utlmí efektové zvuky a sprievodný soundtrack a teda vokály sú lepšie počuteľné. Avšak nie pri každom filme je to ideálne nastavenie, naviac ho treba po každom zapnutí zakaždým manuálne prepnúť. Keďže nie je ekvalizér na ovládači a apku tento model žiaľ nemá, môže to byť pre niekoho dosť frustrujúce. Pokiaľ viem tento problém je riešený novou generáciou JBL (model 1000 je cca ekvivalentom), ktorá má technológiu Purevoice a ekvalizér v apke JBL one. Neskúšal som, neviem posúdiť. Celkovo sa jedná v tejto kategórii o naozaj takmer dokonalý nástroj na reprodukciu zvuku či už vo filme alebo v hudbe. Podotýkam v tejto kategórii, hovoríme o vyššej strednej triede soundbarov, nie AV recieveroch resp. cenovo výrazne drahších HiFi riešeniach. Škoda, že nepridali možnosť ekvalizéru resp. samostatného ovládania predných repro, to by naozaj tento model už v súčasnej cene nemal podľa mňa konkurenciu.
vysoká kvalita zvuku aj pri prehrávaní hudby
výkon
zadné repro bez káblov, baterka vydrží cca 10 hodín
dolby atmos, airplay
chýba ekvalizér
žiadna apka
nie je možne nastaviť hlasitosť predných repro, dialógy sú miestami utopené v efektoch
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Trenčínflag
Hodnotené 5. 12. 2022, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
perfektny zvuk
užasne basy
dokonaly zažitok pri filmoch a koncertoch
0 ×Nahlásiť
Antonín, Havířovflag
Hodnotené 13. 8. 2021, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
Výborný zvuk
Jen jeden vstup HDMI
0 ×Nahlásiť
Pavol, Zohorflag
Hodnotené 23. 12. 2020, variant JBL Bar 9.1 Surround Dolby Atmos
Overený nákup
Po tyzdni pouzivania sa mi nechce pripojit jeden z odnimatelnych reproduktorov.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14