Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Recenzie JBL Bar 5.1 Surround Alexa

Zaujímajú vás názory a recenzie na JBL Bar 5.1 Surround Alexa? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s JBL Bar 5.1 Surround Alexa. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na JBL Bar 5.1 Surround Alexa aj vy.
JBL Bar 5.1 Surround Alexa - SoundBar
JBL Bar 5.1 Surround Alexa
Predaj skončil
Martin, Sučanyflag
Hodnotené 25. 4. 2022, variant JBL Bar 5.1 Surround Alexa
Overený nákup
Od JBL som taketo sklamanie necakal, hlavne za tu cenu...
Jednoducha instalacia
Cena
Emulacia surroundu je slaba
Realny vykon je max. polovica z uvadzanych 550w
Soundbar nestiha Sub-u
Sub hra len do 40hz
Slabe stredy a vyskam chyba jasnost
0 ×Nahlásiť
Peter, Banská Bystricaflag
Hodnotené 12. 12. 2021, variant JBL Bar 5.1 Surround Alexa
Overený nákup
Kvalitny zvuk aj pri prehravani hudby, co sa o vela soundbaroch neda povedat.
Jednoduchost nastaveni, spocivajuca v pociatocnej automatickej priestorovej kalibracii. Nasledne staci uz l3n upravovat 5timi stupnami basu.
Nedaju sa nastavovat vysky, ale ani nie je treba, po kalibracii hraju dobre a ich vyraznost sa postacujuco upravuje len zmenou intenzity basu.
Kvalitny zvuk aj pri reprodukcii filmov. Nema sice Atmos, ale kto si nepotrpi, zvuk je vyborny, priestorovy.
0 ×Nahlásiť
Josef, Brno 35flag
Hodnotené 15. 11. 2021, variant JBL Bar 5.1 Surround Alexa
Overený nákup
Mohutný bass
On ten Bass je ale největší zápor, protože to celé absolutně přehlušuje. Samotný soundbar nemá žádné středy a hodně slabé výšky, takže není v akčních scénách dobře slyšet detaily či mluvené slovo, ale jenom Bass a k tomu nějaký plechový zvuk. Při menší hlasitosti potom nevynikne ani jedno. Za mě kdo chce čistou produkci a dobrý Bass, tak musí hledat jinde.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09