Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Recenzie Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo aj vy.
Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo - Slúchadlá
Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo
Predaj skončil
ConSysTech, s.r.o., Zvolenflag
Hodnotené 18. 8. 2023, variant Jabra Evolve2 30, USB-C, MS Stereo
Overený nákup
Výborný zvuk a tvar mušlí, ktorý čiastočne redukuje zvuky okolia. Občas ich používam na počúvanie hudby a sú celkom akceptovateľné Perfektný noice canceling - počas telca mi kolega vedľa zapol kávovar s mlynčekom a na druhej strane nikto nič nepočul. Teams ready - malá vychytávka - podľa polohy účastníka na obrazovke nastavuje priestorový zvuk :) Kábel je výhoda aj nevýhoda :) Ovládanie tlačítok na slúchadlách je trochu nepraktické.
zvuk
noise cancelling (nerviem ako si to píše po slovensky)
citlivosť mikrofónu
cena
má to kábel
ergonómia (ako držia na hlave, tvar na uchu a pozícia mikrofónu)
ovládanie tlačítok na pravej mušli
má to kábel
Teams ready
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17