Obnoviť stránku

Recenzie Jabra Elite 85t sivé

Zaujímajú vás názory a recenzie na Jabra Elite 85t sivé? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Jabra Elite 85t sivé. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Jabra Elite 85t sivé aj vy.
Jabra Elite 85t sivé - Bezdrôtové slúchadlá
Jabra Elite 85t sivé
Predaj skončil
Zákazník, nitraflag
Hodnotené 13. 1. 2023, variant Jabra Elite 85t sivé
Overený nákup
vôbec nestoja za vyše 200€, neodporúčam kupovať. Kvôli skúsenosti s reklamáciami som sa rozhodol priplatiť si, a kúpil som slúchatká z Alzy ale po tejto skúsenosti odporúčam kúpiť cez e-shop, ktorý má produkt najlacnejší.
kvalitný zvuk
jedno slúchatko "master"
pri pripojení na dve zariadenia (tablet a mobil) neskutočne sekajú po jednom roku
neustále pípanie
dva krát reklamované v Alze, dvakrát reklamácia zamietnuta. Musel som kontaktovať priamo spoločnosť Jabra, ktorá mi bola ochotná pomôcť a reklamáciu vyriešila výmenou.
so zapnutým ANC vydržia po roku niečo vyše 4 hodiny
pri hociakom zdroji energii (pri nabíjacom kábli na telefon alebo keď varím tak v 2metrovej blízkosti indukčnej dosky) taktiež začnú sekať
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 10. 11. 2021, variant Jabra Elite 85t sivé
Overený nákup
kúpil som ich ešte pred black friday 8.11.2021 za 169,60.. teraz píšete že mínus 18% cena je tá istá?? wtf :))))
negatívum nie na slúchadlá, ale váš black friday...
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18