Obnoviť stránku

Recenzie Jabra BlueParrott S650-XT

Zaujímajú vás názory a recenzie na Jabra BlueParrott S650-XT? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Jabra BlueParrott S650-XT. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Jabra BlueParrott S650-XT aj vy.
Jabra BlueParrott S650-XT - Handsfree
Jabra BlueParrott S650-XT
Predaj skončil
Petr, Pardubice-Svítkovflag
Hodnotené 6. 2. 2024, variant Jabra Evolve2 85 MS Stereo USB-A Black
Overený nákup
Skvěle mi sedí na uších / hlavě
Tlumení okolního zvuku
Vyklápěcí ramínko mikrofonu funguje skvěla na mute/unmute při hovorech
USB BT dongle
Vyšší cena, ale s tím jsem do toho šel
0 ×Nahlásiť
Vladimír, Kovaloviceflag
Hodnotené 5. 4. 2023, variant Jabra Evolve2 85 MS Stereo USB-C Stand Black
Overený nákup
USB-C Jabra Link 380, ktorý má prioritu, takže sa slúchadlá pripoja okamžite, bez akéhokoľvek nastavovania. Link je možné prehadzovať medzi počítačmi a slúchadlá fungujú bez problémov
možnosť spárovať 8 BT zariadení, slúchadlá sa potom slúchadlá pripoja na prvé dve dostupné zariadenie, ktoré nájdu
slúšná výdrž na batériu
fungujú aj cez 3.5mm jack alebo USB-C kábel
Možnosť používať sluchadlá aj počas nabíjania (veľké plus proti Sony WH-1000), pretože som mizerný v pamätaní si, že mám niečo nechať nabiť.
mikrofón na ramene môžem mať väčšinu času schovaný
Trochu tvrdšie ako Evolve 80, na ktoré som bol zvyknutý
neviem, či to je negatívum, ale sú prekvapivo ľahké, mám rád slúchadlá, na ktorých je "tie prachy cítiť" (ale lacno nepôsobia)
ak mám pripojený Jabra Link a telefón a telefón zazvoní, zvuk sa správne prepne na telefón. Ale po skončení hovoru majú slúchadlá občas problém vrátiť sa k zvuku z počitača
rameno s mikrofónom by mohlo mať menšie zakrivenie - dosť často sa stáva, že mi vlezie do chlpov na brade. Posunúť ho vyššie ho nepomáha, pretože stačí pár stupňov a prejde to rezimu mute.
dosah Jabra Linku nie je bohvie čo - stačí prejsť do miestnosti cez chodbu a aj pri priamej viditeľnosti, bez stien a podobne, zvuk vypadáva alebo sa odpojí úplne.
chýba mi možnosť personalizovať si ANC a Hear Through, ako pri Jabra Elite Active 75t
trochu drahšie, ale možnosť jednoducho prepínať medzi niekoľkými počítačmi a mobilnými zariadeniami a používať ich pri nabíjani za to stojí
0 ×Nahlásiť
Jan, Orlováflag
Hodnotené 31. 3. 2023, variant Jabra Evolve2 85 MS Stereo USB-A Stand Black
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Mikrofon v zařeném stavu schovaný ve sluchátku. Ční z něj jen kousek, což vypadá dobře, ale občas, když chci mikrofon vysunout a mluvit, tak ho prstem nemůžu zachytit.
Skvěle tlumí okolní hluk.
0 ×Nahlásiť
Vít, Sluhyflag
Hodnotené 22. 1. 2022, variant Jabra Evolve2 85 MS Stereo USB-C Stand Black
Overený nákup
Bohuzel kvuli zminenym minusu (blby zvuk a desny pritlak) vracim. Tohle nejsou sluchatka, ve kterych by clovek vydrzel 8h v kuse.
Stabilni appla na mobil i PC
Prijemny hlas v ovladani
Prepinani hovoru a hlasitosti na sluchatkach funguje dobre
Dobra vydrz baterie
Bezdratove nabijeni
Musle jsou tvrde, relativne male, clovek s vetsima usima bude mit problem
Moc velky pritlak, po chvili me rozbolela hlava
Dockovaci stanice je jenom nabijecka. Nechapu, proc nemuze fungovat misto donglu. Clovek tak musi na comou pouzit 2 USB porty - jeden na dongle a druhy na nabijecku
Nedostatecne nastaveni equalizeru, at delate co delate, hezky zvuk na hudbu z nich nedostanete. Je to bud ploche nebo jako ze sudu. By default jsou hrozne prepalene vejsky.
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14