Obnoviť stránku

Recenzie iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6

Zaujímajú vás názory a recenzie na iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6 aj vy.
iRobot Roomba s9+ a  iRobot Braava m6 - Robotický vysávač
iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6
Predaj skončil
Firmaflag
Hodnotené 6. 6. 2022, variant iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6
Overený nákup
Predosle roky sme mali top model od deebotu takze moje porovnanie vychadza z neho. Zacnem mapovanim. Kedze deebot je vysavac a mop zaroven tak prebieha len jedno mapovanie ktore je rychle a bezproblemove. Toto je asi hlavna vyhoda deebotu voci irobot. Pri irobot potrebuje pristroj prejst si cely priestor niekolko krat aby vyrobil aku taku mapu. Kedze je ale mop a vysavac zvlast tak to musite urobit 2x co je uz vyslovene otravne hlavne ked mop tvrdohlavo pri mapovani nechce prejst cez prah a musel som ho strazit a ked sa priblizil k prahu tak som ho tam musel rucne postrcit. Ked mate prahov v byte viacej je to problem hlavne ked mu date mapovat a neviete mu dat konkretne miesto ale on zacina odzaciatku co znamena ze nakoniec bytu prejde o hodinu a ked nie ste pri nom v spravnu sekundu aby ste ho postrcili cez prah tak smola a treba zas od zaciatku. Kedze mame 2 poschodia bol to opruz este na kazdom poschodi zvlast to riesit kazdy pristroj zvlast. Vysavac tieto problemy nema. Pri umyvani uz viete nastavit kde su prahy a tak aj mop cez ne prejde. Najprv nas zarazilo ze vysavac aj mop narozdiel od deebota vsade narazaju do vsetkych predmetov a stien. Da sa to nastavit v appke aby to nerobili a oni zaroven tym ze idu az uplne vsade tak naozaj dobre povysavaju aj umyju. Zvlast mop je o triedu lepsi ako v pripade deebota a umyva o dost kvalitnejsie. Nevyhoda je hlucnost irobota. Aj vysavac aj mop. Dalsia nevyhoda je ze vysavac na nas extra nizky koberec nevylezie ale tlaci ho pred sebou nasilu az ho pokrci a nasledne nan vylezie ale tym padom s kobercom dost bojuje. Koberec s dlhym vlasom je uz nad moznosti a vysavac sa on zasekava alebo ho tlaci pred sebou. Treba ho vzdy odstranit. Nevyhoda narozdiel od deebota je ovela dlhsie vysavanie a umyvanie ale na druhu stranu lepsie povysavaju a umyju. Osobne odporucam irobot lebo aj ked som mu dost veci vytkol tak sa clovek prisposobi ze nemoze vysavat napr vecer a ked je uz priestor namapovany tak vysavac aj mop odvedu svoju pracu naozaj kvalitne.
na roboticky vysavac kvalitne vysava.
roboticky mop kvalitne umyva.
mop si u nas zdviha okraj koberca takze umyje aj pod nim.
robot aj na nizku silu vysavania je dost vyrazne hlucny
mapovanie je utrpenie zvlast ked mop ma problem pri mapovani priestoru prejst cez nizky prah.
treba zvlast mapovat oba pristroje
0 ×Nahlásiť
Nethost s.r.o, Brnoflag
Hodnotené 5. 12. 2021, variant iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6
Overený nákup
koupeno 14.11.2020, dnes brick a 45 (tehdy) peněz v tahu. Klasická náhoda, net plnej chyb 31
0 ×Nahlásiť
Dana, Praha 5flag
Hodnotené 31. 1. 2020, variant iRobot Roomba s9+ a iRobot Braava m6
Overený nákup
výborně vše vysaje i rohy
škoda, že jsem ho nekoupila už dřív
hlučnost
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09