Obnoviť stránku

Recenzie iRobot Roomba 971

Zaujímajú vás názory a recenzie na iRobot Roomba 971? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s iRobot Roomba 971. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na iRobot Roomba 971 aj vy.
iRobot Roomba 971 - Robotický vysávač
iRobot Roomba 971
Predaj skončil
Michal, Bratislava - Podunajské Biskupiceflag
Hodnotené 23. 10. 2021, variant iRobot Roomba 971
Nebol som fanúšikom robotických vysávačov ale pri dvoch psoch som sa ho rozhodol kúpiť. Po dvoch týždňoch každodenného používania som zaznamenal dva nedostatky ale nič čo by ma sklamalo. Odporúčam hlavne tým, ktorý majú minimum kobercov a prekážok, vie sa im bez problémov vyhnúť aj povysáva okolo nich ale ak ich je viacero v miestnostiach, vysávanie to predĺži. Narážanie do rohov je jemné a nepoškodzuje vysavač, nábytok ani steny, vyznačuje si tým hranice miestnosti a dôkladne povysáva aj rohy. Nepamätá si miestnosti ani sa nedá poslať do konkrétnej miestnosti ale v popise to ani uvedené nebolo tak som to neočakával, je to dostupné u drahších modelov. V appke je vidno mapu miestností ktoré prešiel aj vyznačené ak niektoré miesto musel prejsť viac krát. Ovládanie je jednoduché a funkčné zatiaľ bez problémov.
vysáva dôkladne
možnosť naprogramovať automatické vysávanie
možnosť spustenia na diaľku
kvalitné filtre
upozornenie na plnú nádobu
pomer cena kvalita
dlhé psie chlpy necháva na rohoch kobercov
pri prechodoch na koberec/cez prechodovú lištu ostáva nepovysávané
0 ×Nahlásiť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12